Υλική στήριξη

Στην Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών Βόλου εθελοντισμός σημαίνει να προσφέρεις χωρίς όρια και να συμμετέχεις ενεργά στην κοινότητα. Σημαίνει ότι είσαι έτοιμος να μοιραστείς ιδέες και ευθύνες.

Έμπρακτη απόδειξη το γεγονός ότι η Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών Βόλου
αρχίζει να βασλιζεται σε ένα εξαιρετικά σημαντικό και καλά οργανωμένο δίκτυο εθελοντών ολοένα και περισσότερο.

Επιθυμούμε τη σημαντική αύξηση του αριθμού των εθελοντών μας, χάρη στην οποία θα πετύχουμε ακόμη καλύτερη αποδοση των προραμμάτων λειτουργίας μας και θα αναπτύξουμε νέες δραστηριότητες.

Θέλουμε οι εθελοντές μας να αποκτήσουν εξειδικευμένο ρόλο και δραστηριότητα, έχοντας πάντα τη στήριξη του προσωπικού και του Δ.Σ.

Απλοί καθημερινοί άνθρωποι όλων των ηλικιών, αλλά και εξειδεικευμένοι επιστήμονες θα μπορέσουν έτσι να μας δώσουν τη βοήθειά τους και να συμμετέχουν στη ζωή της Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών Βόλου συνειδητά, με όρους και χωρίς προσδοκία οποιουδληποτε οικονομικού κέρδους.

Η Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών Βόλου ζητά εθελοντές, επαγγελματίες υγείας (π.χ. γιατροί, ψυχίατροι, ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί, ερευνητές, διατροφολόγοι, φυσικοθεραπευτές, γυμναστές κ.α.) για να βοηθήσουν με τις γνώσεις τους το μείζοντος σημασία έργο που επιτελούμε.