Εκδήλωση Alzheimer 7-10-14/09/2022

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αλτσχάιμερ, το Πρόγραμμα“Στηρί-ΖΟΥΜΕ” της Μονάδας Αντιμετώπισης Νόσου Αλτσχάιμερ Βόλου σας προσκαλεί να συμμετάσχετε σε μία συνάντηση που αφορά όλους τους ενδιαφερόμενους φροντιστές ασθενών με άνοια. Εάν φροντίζετε ένα άτομο της οικογένειάς σας που πάσχει από άνοια σας περιμένουμε με χαρά για να συζητήσουμε όλοι μαζί, να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας και να ανταλλάξουμε τις απόψεις μας για θέματα που αφορούν την άνοια. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 07/09/2022 και ώρα 18:00 στο χώρο της Μονάδας, Τοπάλη 7 . Μαζί σας θα βρίσκονται η Μερόπη Μεφσούτ, ψυχολόγος, και η Ελένη Τσαταλιού, νοσηλεύτρια, οι οποίες θα απαντήσουν σε απορίες σας και θα σας δώσουν συμβουλές για οτιδήποτε χρειαστείτε.
Θα τηρηθούν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας και η είσοδος θα γίνει με τη διενέργεια self-test που θα σας παρασχεθούν δωρεάν από εμάς. Θα υπάρχει όριο ατόμων και σε περίπτωση μεγάλης συμμετοχής θα ανακοινωθούν νέες συναντήσεις. Για εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 24210-31227, Δευτέρα έως Παρασκευή, 08:00-15:00.
Λόγω της μεγάλης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την συνάντηση φροντιστών ασθενών με άνοια , θα προγραμματιστεί και δεύτερη συνάντηση, το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, στις 6 το απόγευμα στο χώρο της Μονάδας, Τοπάλη 7 Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε και να σας γνωρίσουμε από κοντά. Ο αριθμός των ατόμων που δήλωσαν τη συμμετοχή τους στις συναντήσεις φροντιστών που οργανώνει το πρόγραμμα Στηρί-ΖΟΥΜΕ αυξάνεται, ξεπερνώντας τις προσδοκίες μας. Για το λόγο αυτό θα γίνει και τρίτη συνάντηση, την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, στις έξι το απόγευμα. Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον και θα χαρούμε να σας συναντήσουμε από κοντά.